L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 20 de mayo de 2015



TORRIJAS DE PAN NORMAL  (Receta de Paquita Comes Albors)

ESTE POSTRE ES MUY FáCIL DE PREPARAR Y SE PUEDE CONDIMENTAR CON MIEL, PERO A MI ME GUSTA ASÍ PORQUE SI NO ESTÉ DEMASIDO DULZÓN

INGREDIENTES : 
-PAN DEL DÍA ANTERIOR
-LECHE
-HUEVOS
-AZÚCAR
-CANELA EN POLVO
-ACEITE

ELABORACIÓN :
SE CORTA EL PAN A RODAJAS Y EN UN BOL PONEMOS LECHE, EN OTRO BATIMOS HUEVOS. MIENTRAS PONDREMOS ACEITE EN UNA SARTÉN Y ESPERAMOS QUE SE CALIENTE.  PONEMOS RODAJAS DE PAN EN LA LECHE Y QUE EMPAPE BIEN, ESCURRIMOS BIEN LA LECHE SOBRANTE, PASAMOS POR EL HUEVO BATIDO Y FREÍMOS CON ABUNDANTE ACEITE A FUEGO NO MUY FUERTE.  LE DAMOS VARIAS VUELTAS HASTA QUE ESTÉN DORADITAS, LAS SACAMOS Y PONEMOS ENCIMA DE PAPEL DE COCINA PARA QUE ABSORBA EL ACEITE SOBRANTE. EN OTRO BOL TENDREMOS PREPARADO AZÚCAR CON CANELA EN POLVO YA MEZCLADO, CUANDO VAYAMOS A COMERLAS LAS PASAMOS POR LA MEZCLA Y A COMER. 

 LAS CANTIDADES SEGÚN COMENSALES, ESPERO QUE OS GUSTE.



LLESQUES D' OU DE PA NORMAL (Recepta de Paquita Comes Albors)

AQUESTES POSTRES ÉS MOLT FÀCIL DE PREPARAR I ES POT CONDIMENTAR AMB MEL, PERÒ A MI M'AGRADA AIXÍ PERQUÈ SI NO ESTÀ MASSA DOLÇ.

INGREDIENTS : 
-PA DEL DIA ANTERIOR 
-LLET
-OUS 
-SUCRE 
-CANYELLA EN POLS
-OLI

ELABORACIÓ : 
ES TALLA EL PA A RODANXES I EN UN BOL POSEM LLET, EN UN ALTRE BATEM OUS. MENTRE POSAREM OLI EN UNA PAELLA I ESPEREM QUE ES CALENTE. POSEM RODANXES DE PA EN LA LLET I QUE ABSORBISCA BÉ, ESCORREM BÉ LA LLET SOBRANT, PASSEM PER L'OU BATUT I FREGIM AMB ABUNDANT OLI A FOC NO GAIRE FORT. LI DONEM DIVERSES VOLTES FINS QUE ESTIGUEN DAURADES, LES TRAIEM I POSEM DAMUNT DE PAPER DE CUINA PERQUÈ ABSORBISCA L'OLI SOBRANT. EN UN ALTRE BOL TINDREM PREPARAT SUCRE AMB CANYELLA EN POLS JA BARREJADA, QUAN ANEM A MENJAR-LES LES PASSEM PER LA MESCLA I A MENJAR. 
LES QUANTITATS SEGONS COMENSALS, ESPERE QUE US AGRADE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario