L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 31 de mayo de 2015



GELATINA DE FRESAS CON NATA Y FRESAS (Receta de Paquita Comes Albors)


Esta receta la vi en Internet y me gustó mucho, hoy la he hecho y está buenísima. Os la recomiendo, es muy fácil de hacer

Ingredientes : 
-Un sobre de gelatina de fresa
-Nata de spray
-Fresas
-Sirope de fresas


Elaboración :
Hacer la gelatina según nos indica el sobre. Poner en unos vasos mas bien de boca grande o bols pequeños. En un sobre salen 5 o 6 según la cantidad que queráis. Después poner la nata haciendo círculos. Cortar las fresas a láminas y adornar con sirope de fresa. Las cantidades como siempre os digo según comensales, espero os guste.



GELATINA DE MADUIXES AMB NATA I MADUIXES (Recepta de Paquita Comes Albors)

Aquesta recepta la vaig veure en Internet i em va agradar molt, avui l'he fet i està boníssima. Us la recomane, és molt fàcil de fer.

fer Ingredients : 
-Un sobre de gelatina de maduixa 
-Nata de spray 
-Maduixes 
-Xarop de maduixes

Elaboració : 
Fer la gelatina segons ens indica el sobre. Posar en uns gots mes bé de boca gran o bols xicotets. En un sobre ixen 5 o 6 segons la quantitat que vulgueu. Després posar la nata fent cercles. Tallar les maduixes a làmines i adornar amb el xarop  de maduixa. Les quantitats com sempre us dic segons comensals, espere us agrade.

No hay comentarios:

Publicar un comentario