GELATINA DE FRESAS CON NATA Y FRESAS (Receta de Paquita Comes Albors)
Esta receta la vi en Internet y me gustó mucho, hoy la he hecho y está buenísima. Os la recomiendo, es muy fácil de hacer
Ingredientes :
-Un sobre de gelatina de fresa
-Nata de spray
-Fresas
-Sirope de fresas
-Un sobre de gelatina de fresa
-Nata de spray
-Fresas
-Sirope de fresas
Elaboración :
Hacer la gelatina según nos indica el sobre. Poner en unos vasos mas bien de boca grande o bols pequeños. En un sobre salen 5 o 6 según la cantidad que queráis. Después poner la nata haciendo círculos. Cortar las fresas a láminas y adornar con sirope de fresa. Las cantidades como siempre os digo según comensales, espero os guste.
Hacer la gelatina según nos indica el sobre. Poner en unos vasos mas bien de boca grande o bols pequeños. En un sobre salen 5 o 6 según la cantidad que queráis. Después poner la nata haciendo círculos. Cortar las fresas a láminas y adornar con sirope de fresa. Las cantidades como siempre os digo según comensales, espero os guste.
GELATINA DE MADUIXES AMB NATA I MADUIXES (Recepta de Paquita Comes Albors)
Aquesta recepta la vaig veure en Internet i em va agradar molt, avui l'he fet i està boníssima. Us la recomane, és molt fàcil de fer.
fer Ingredients :
-Un sobre de gelatina de maduixa
-Nata de spray
-Maduixes
-Xarop de maduixes
Elaboració :
Fer la gelatina segons ens indica el sobre. Posar en uns gots mes bé de boca gran o bols xicotets. En un sobre ixen 5 o 6 segons la quantitat que vulgueu. Després posar la nata fent cercles. Tallar les maduixes a làmines i adornar amb el xarop de maduixa. Les quantitats com sempre us dic segons comensals, espere us agrade.
Aquesta recepta la vaig veure en Internet i em va agradar molt, avui l'he fet i està boníssima. Us la recomane, és molt fàcil de fer.
fer Ingredients :
-Un sobre de gelatina de maduixa
-Nata de spray
-Maduixes
-Xarop de maduixes
Elaboració :
Fer la gelatina segons ens indica el sobre. Posar en uns gots mes bé de boca gran o bols xicotets. En un sobre ixen 5 o 6 segons la quantitat que vulgueu. Després posar la nata fent cercles. Tallar les maduixes a làmines i adornar amb el xarop de maduixa. Les quantitats com sempre us dic segons comensals, espere us agrade.
No hay comentarios:
Publicar un comentario